Cégünk a Biohilfe 2005-ben alakult tapasztalt eddig állami szektorban dolgozó műszaki és kereskedelmi szakemberekből. Cégünk létszáma jelenleg négy fő és további 21 szerződéses munkatárs. A vállalkozás mérete biztosítja a rugalmasságot, gyorsaságot és a kedvező árakat ügyfeleink számára.

Amit kínálunk:

Kapcsolataink révén a legkorszerűbb konyha és kórház higiéniás termékeket forgalmazzuk melyek az előírt technológiai folyamatok betartása esetén 100%-os védelmet nyújt minden konyhán, étkezőhelységben, kórházban előforduló fertőzés ellen. Korszerű adagolóinknak köszönhetően, melyet szerződéskötés esetén díjmentesen biztosítunk és szerelünk fel az Önök számára a 100%-os biztonság mellett jelentős anyag és ez által költségmegtakarítást jelent, nem beszélve a mindnyájunk számára kiemelt fontossággal bíró környezetvédelemről! (A kevesebb vegyi anyag felhasználás kevesebb környezeti károsodást jelent!) A felhasznált speciális vegyszer egyszerre oldja meg a zsíroldás és a fertőtlenítés feladatát, ezért egy munkafázis kimarad. Ezzel időt és munkaerőt takarítunk meg! Szállítunk továbbá hagyományos vegyi árut, tisztítószereket (több mint 2000 termék), mely nagy részét közvetlenül a gyártól vásárolunk. Minden általunk forgalmazott termékhez biztosítjuk a szükséges engedélyeket, használati segédleteket. Szükség esetén ingyenes szaktanácsadással segítünk higiénés jellegű problémáik gazdaságos megoldásában. Cégünk profi takarítási szolgáltatással igen kedvező négyzetméter árakkal is szíves rendelkezésükre áll. Esetleges megrendelésük esetén 48 órán belül szállítunk. Szerződéses partnereink számára nincs rendelési értékhatár a megrendelt termékeket ingyenesen kiszállítjuk.

Technikai csoportunk társasházak üzemeltetésére, őrzésére szakosodott. Jelenlegi referencia munkáink a cég megalakulása óta nagy hatékonysággal, a lakók és a megbízóink teljes elégedettsége mellett megszakítás nélkül működik. Szakemberein nostop felügyelik területeiket mind műszaki, mind biztonsági szempontból.Takarítás, őrzés, kertészet, gondnokság, műszaki ügyelet.

Tapasztalt és nemzetközileg is elimert kollégák segítenek Önöknek abban, hogy cégét átvilágítva és racionalizálva szervezettebbé és költséghatékonyabbá tegyük, ezáltal növelve versenyképességüket!